Monday, September 28, 2015

Velkommen til ny utstilling i Oslo Prosjektrom med 
Vernissage 1.10.15 kl 19.00

Utstillingen viser en serie generative digitale grafiske arbeider, der små biter av et foto blir kopiert utover en større flate og danner fraktale mønstre.
«I love it, but I hate this» er en kinetisk skulptur der syv motorer drar i hver sin retning i en strikk, og skaper en slags evigvarende strøm av bevegelse.
Greger Stolt Nilsen tok sin mastergrad i billedkunst ved Kunstakademiet i Trondheim. Han jobber i hovedsak med teknologi- og systembaserte arbeider. Algoritmer, datamaskiner, elektronikk og mekanikk er som oftest tilstedeværende i arbeidene og er også mange ganger roten til ideene som utføres. «Feil kjøreretning SNU» er Gregers første separatustilling.

Monday, September 07, 2015

Oslo Prosjektrom i Platous gate 18 i Oslo viser utstillingen ”Peephole” av kunstnerne Sara Tanderø og Tine Isachsen. Åpning er torsdag 10.september klokka 18.00 og utstillingen varer fram til 27.september. Utstillingen består av iscenesatt fotografi og video.




Kunstprosjektet Peephole forteller noe om ett samfunn som er så kontrollert og velregissert at det ikke lenger er plass til det instinktive mennesket. Peephole er inspirert av sosiale medier og vår tids eksponeringskultur hvor vi til stadighet rekonstruerer oss selv. Denne eksponeringskulturen har et høyt tempo og det oppstår et indre kaos hvor vi blir mer og mer fremmedgjorte. Karakterene i Peephole er i en slags hvileløs, surrealistisk tilstand hvor de eksponerer seg på samme tid som de gjemmer seg for betrakteren, derav tittelen Peephole


Sara Tanderø og Tine Isachsen jobber med iscenesatt fotografi, performance og video. De lager serier med performative portretter hvor masker, kostymer og rekvisitter er viktig for å utvide fortellingen. Bildene kan oppfattes som øyeblikk fra en film noe som får betrakteren til å tenke videre på historien som finnes bak iscenesettelsen.


Peephole er andre del av fotosamarbeidet Playhideandseek mellom Tine Isachsen og Sara Tanderø som er utdannet ved henholdsvis Kunsthøgskolen i Oslo, Central Saint Martins College of Art and Design i London og School of Visual Arts, New York. Bilder fra Playhideandseek Volum1og 2 har blitt stilt ut på Høstutstillingen 2013, Østlandsutstillingen 2011, New York 2013/2014 samt Venezia, Danmark og Spania. Se CV


Mer om prosjektet: www.playhideandseek.no / www.osloprosjektrom.no



Åpningstider 10 - 27.september: Torsdag:15-19, Lørdag /søndag: 12-17(eller etter avtale)


Kontakt info:
tine.isachsen@hotmail.comSara Tanderø mobil: 984 77 513 – epost: saratandero@yahoo.no

Tine Isachsen mobil: 468 09 332 – epost: